Monipuolista hoivaa ja huolenpitoa kotiisi

Huolenpito Helena – Kun sinä tai läheisesi tarvitsee apua arjessa

Huolenpito Helena Oy on vuonna 1999 Turussa perustettu suomalainen ja inhimillisen kokoinen hoivapalveluyritys. Tarjoamme hoivapalveluita kodin siivouksesta aina vaativaan kotisairaanhoitoon asti. Niin lapsiperheet, ikääntyvät kuin omaishoitajatkin luottavat kokemukseemme ja palveluumme.

Vahvuuksiamme ovat joustavuus ja monipuolinen palveluvalikoima sekä osaava ja motivoitunut henkilöstö. Asiakkaat ovat meihin tyytyväisiä, ja me kehitämme toimintaamme jatkuvasti yhdessä henkilöstön kanssa: haluamme asiakkaiden olevan tyytyväisiä myös tulevaisuudessa.

Meitä helenalaisia on jo yli 40. Jos haluat mukaan joukkoomme, täytä avoin hakemus tai katso avoimet työpaikkamme.

Huolenpito Helenan tarina alkoi halusta auttaa

Huolenpito Helenan perusti Helena Suni-Välimäki, joka oli pitkään haaveillut yrityksen perustamisesta: ”Minulla oli palo omaan yrittämiseen sekä halu auttaa ja palvella erityisesti ikääntyneitä ihmisiä. Kun tähän vielä yhdistyivät lastenhoitajan ja lähihoitajan koulutukset, uskalsin hypätä tuntemattomaan. Ja rohkeus kannatti, sillä yritys lähti hyvin käyntiin. Olin aiemmin ollut kodinhoitajana Turussa ja ympäristökunnissa, joten minulla oli hyviä suhteita alan ihmisiin.

Lisäksi yritystoiminta sopi silloin omaan elämäntilanteeseeni, sillä sekä kotoa jo lähteneet lapset että puolisoni tukivat minua. Yrityksen nimenkin keksi tyttäreni Susse, kun nimeä yhdessä pohdittiin. Hän totesi, että se on Huolenpito Helena, siinä nimessä on kaikki.

Niistä vuosista on jäänyt monta lämmintä muistoa. Olen aina uskonut kosketuksen voimaan ja yleensä halasin tai silitin asiakkaita. Vieläkin muistan, miten yksi vakioasiakkaistani sanoi: ’Helena, en ole koskaan ennen tykännyt koskettamisesta, mutta nyt jo odotan, että nähdään ja halataan!’.”

Me nykyiset helenalaiset kunnioitamme ja vaalimme näitä Huolenpito Helenan arvoja ja haluamme jatkossakin toimia niiden mukaan.

Paneudumme henkilökohtaisesti sinun tai läheisesi tilanteeseen ja räätälöimme siihen parhaiten sopivan ratkaisun maksuttoman kartoituskäynnin perusteella. Tavoitteemme on ylittää odotuksesi ja mikä tärkeintä, olemme aina tavoitettavissa. Asiakkaidemme hyvinvointi ja tyytyväisyys palveluihimme ovat meille kaikkein tärkeimpiä asioita.

Tehtävämme ja lupauksemme

Tehtävämme on edistää asiakkaidemme terveyttä ja hyvinvointia heidän kotonaan. Tarjoamme huolenpitoa ja hoivaa niin ikäihmisille, lapsiperheille kuin omaishoitajillekin. On kyse sitten siivouksesta, lastenhoidosta tai vaativasta kotisairaanhoidosta, olemme aidosti läsnä ja haluamme kohdata jokaisen asiakkaan kiireettömästi ja kunnioittaen. Huolenpito Helena – läsnä sinua varten.

Arvomme

Arvomme ovat meille käytännön työkaluja; toimintamme rakentuu niiden pohjalle. Arvoista ensimmäinen on kiireettömyys, sillä mielestämme hyvä hoiva, hoito ja huolenpito perustuvat aina kiireettömyyteen. Kohtaaminen on toinen arvomme. Tärkeintä on asiakkaan kuuntelu ja aito läsnäolo, sillä jokainen jaettu hetki on tärkeä ja merkityksellinen. Kolmas arvoistamme on kunnioitus. Kunnioitamme ja arvostamme jokaista kohtaamaamme ihmistä ja hänen kanssaan viettämäämme aikaa.

Asiakkaat

Meillä on satoja asiakkaita, joita palvelemme sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi. Palveluitamme voi hankkia kunnan palvelusetelillä tai niitä voi ostaa itselle, vanhemmille ja isovanhemmille, jolloin on oikeutettu kotitalousvähennykseen.

Helenalaiset

Meillä Helenassa työskentelee mm. lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja ja kodinhoitajia. Haluamme olla alan paras työpaikka osaaville ammattilaisille; kun henkilökuntamme voi hyvin, saavat myös asiakkaamme ensiluokkaista palvelua.

Haemme jatkuvasti osaavia ammattilaisia tiimiimme. Voit katsoa avoimet työpaikat tai jättää avoin hakemus.

Huolenpito Helena Oy

Huolenpito Helena on 100% suomalaisessa omistuksessa. Maksamme veromme Suomeen ja haluamme osaltamme edelleen kehittää hyvinvointia Suomessa.

  • Perustettu: 1999 Turussa
  • Y-tunnus: 2192073-8
  • Toimiala: Hoivapalvelut, perhepalvelut, siivouspalvelut ja kuntoutuspalvelut
  • Palvelukielet: suomi, ruotsi ja englanti. Vi betjänar också på svenska. We serve also in English
  • Omavalvontaohjelma OmavalvontaohjelmaHelena2023