Monipuolista hoivaa ja huolenpitoa kotiisi

Huolenpito Helena – Kun sinä tai läheisesi tarvitsee apua arjessa

Huolenpito Helena Oy on vuonna 1999 perustettu, toimintaan osallistuvien yksityishenkilöiden omistama hoivapalveluja tarjoava yritys. Vakavarainen yrityksemme maksaa kaikki verot Suomeen. Haluammekin osaltamme kehittää maatamme entistäkin paremmaksi paikaksi asua ja elää. Toimimme tällä hetkellä Turun, Porin ja Jyväskylän alueilla.

Tehtävämme on edistää asiakkaidemme terveyttä ja hyvinvointia heidän kotonaan. Tarjoamme laadukasta kotipalvelua ikäihmisille, lapsiperheille ja omaishoitajille. Laaja palveluvalikoimamme sisältää huolenpitoa ja hoivaa aina kodin siivouksesta vaativaan kotisairaanhoitoon.

Paneudumme henkilökohtaisesti sinun tai läheisesi tilanteeseen ja räätälöimme siihen parhaiten sopivan ratkaisun maksuttoman kartoituskäynnin perusteella. Tavoitteemme on ylittää odotuksesi ja mikä tärkeintä, olemme aina tavoitettavissa. Asiakkaidemme hyvinvointi ja tyytyväisyys palveluihimme ovat meille kaikkein tärkeimpiä asioita.

Seuraamme hoiva-alan muutosta ja tiedotamme asiakkaitamme sekä heidän läheisiään heille kuuluvista oikeuksista ja etuuksista. Teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja muiden palveluntuottajien kanssa ja tuotamme kaupunkien sekä kuntien palvelusetelipalveluita.

Sinun tai läheisesi hyvinvoinnista huolehtii ammattitaitoinen ja ystävällinen hoitotiimimme, johon kuuluu mm. lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja ja kodinhoitajia. Haluamme olla paras työpaikka hoiva-alan ammattilaisille – omille helenalaisillemme.

Huolenpito Helena – läsnä sinua varten.

Arvomme

Kiireettömyys: Hyvä hoiva, hoito ja huolenpito perustuu kiireettömyyteen.

Kohtaaminen: Tärkeintä on asiakkaan kuuntelu ja aito läsnäolo. Jokainen jaettu hetki on tärkeä ja merkityksellinen.

Kunnioitus: Kunnioitamme ja arvostamme jokaista kohtaamaamme ihmistä ja heidän kanssaan vietettyä aikaa.

Pähkinänkuoressa

Perustettu: 1999

Y-tunnus: 2192073-8

Toimiala: Hoivapalvelut, perhepalvelut, siivouspalvelut ja kuntoutuspalvelut

Omistajien lukumäärä: Kolme toimintaan osallistuvaa suomalaista yksityishenkilöä

Henkilökunnan lukumäärä: 20

Tyytyväisiä asiakkaita: Satoja!

Palvelukielet: suomi, ruotsi ja englanti. Vi betjänar också på svenska. We serve also in English.