Hoitoa, hoivaa ja huolenpitoa – luotettavasti kotonasi

Huolenpitoa aina kodin siivouksesta vaativaan kotisairaanhoitoon ja kotihoivaan

Tarvitsetko apua arjen askareisiin? Etsitkö itsellesi tai läheisellesi luotettavaa siivoojaa, hoitajaa tai muuta kotiapua? Oletko yllättävässä elämäntilanteessa, jossa lisäkädet ja osaava kotiapu olisi tarpeen? Onneksi maailmassa ei tarvitse pärjätä yksin – anna Huolenpito Helenan auttaa.

Me huolehdimme monenlaisista asiakkaista lapsiperheistä senioreihin. Tuomme hoivaa, huolenpitoa ja kotisairaanhoitopalveluita luotettavasti suoraan kotiisi tai läheisesi luokse. Huolehdimme sekä kodin siisteydestä että sen asukkaiden hyvinvoinnista. Hoidamme yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella terveyspalveluiden lisäksi myös kotisiivoukset ja ikkunanpesut. Meille käyvät palvelusetelit. Saat myös kotitalousvähennyksen palveluistamme.

Saat kauttamme myös monipuoliset kodin turvalaitteet avuksesi. Toimitamme laitteet ja opastamme niiden käyttöön. Turvaranneke, seurantalaite tai turvapuhelin voi olla korvaamaton arjen pelastaja ja itsenäisen elämän mahdollistaja esimerkiksi vanhukselle, joka pystyy ja haluaa asua vielä kotonaan.