Turvapuhelin luo turvaa! Vain 53€/kk!

JO SATOJA TYYTYVÄISÄ KÄYTTÄJIÄ TURUN ALUEELLA!

Jo satoja tyytyväisiä käyttäjiä Turun alueella! Palvelumme toimii kaikissa matkapuhelinverkoissa Varsinais-Suomen alueella. Palvelumme on turvallinen, helppokäyttöinen ja edullinen sekä olemme 100% Turkulainen yritys!

Turvatuotteidemme avulla voit tehdä omasta tai läheisesi asumisesta huolettomampaa ja itsenäisempää. Turvatuotteidemme avulla saat hälytettyä tarvittaessa apua nopeasti ja helposti. Turvalaitteita voi käyttää sekä kotioloissa että kodin ulkopuolella liikkuessa.

Laitteemme hälyttävät esimerkiksi, kun käyttäjä kaatuu, ei liiku, kun kodin palovaroitin piippaa tai kun läheisesi eksyy. Laitteet tuovat mielenrauhaa sekä käyttäjälle itselleen että hänen läheisilleen.

Huolenpito Helenalla on laaja valikoiman erilaisia turvalaitteita omaan yksilölliseen tarpeeseesi. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, mikä on paras vaihtoehto juuri sinun läheisellesi.

Digitaalinen turvapuhelin on hälytinlaite, joka koostuu päätelaitteesta ja hälytinpainikkeesta eli rannekkeesta. Turvapuhelin helpottaa arkea monin tavoin:

 • Kun asiakas painaa rannekkeen nappia, menee hälytys 24/7 toimivaan hälytyskeskukseen
 • Keskus tunnistaa laitteen ja avaa puheyhteyden keskuksen ja päätelaitteen välille
 • Hälytys voidaan ohjata myös omaisille
 • Ranneke on vesi- ja pölytiivis eli kestää normaalin arjen ja jopa suihkun sekä saunan
 • Palveluun voidaan lisätä myös kaatumishälytin, ovi- ja palohälytin sekä toinen ranneke
 • Rannekkeessa on pitkä kantama ja pariston kesto 5 vuotta
 • Digitaalinen turvapuhelin ottaa yhteyden matkapuhelinverkkoon, joka on alueella vahvin. Eli laite voi käyttää kaikkia matkapuhelinoperaattoreita

Digitaalinen turvapuhelin sisältäen hälytys- ja auttamispalvelun 24/7/365

 • Kuukausihinta 53€/kk
 • Kuukausihinta kaatumishälyttimellä 63€/kk
 • Auttamiskäynnit 63€/käynti (ma klo 8 – pe klo 16) tai 80€/käynti (pe klo 16 – ma klo 8)
 • Täydellinen hinnasto täältä

Tilaa turvapuhelin heti soittamalla numeroon 020 766 9039 tai lähettämällä viesti turvapuhelin@huolenpitohelena.fi ja olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Voit lukea lisää turvalaitteistamme täältä ja muista palveluistamme täältä

MITEN TURVAPUHELIN TOIMII?

Voit tehdä hälytyksen turvapuhelimeesi yhdistetystä hälytyspainikkeesta vuorokauden jokaisena hetkenä. Turvapuhelinhälytykset ohjataan tarpeen ja sopimuksen mukaan hälytyskeskukseen tai omaisille. Hälytyksen vastaanottaa terveydenhoitoalan ammattilainen, joka arvioi tilanteen ja lähettää tarvittaessa apua paikalle.

Perusturvaranneke on vesitiivis, joten sen kanssa voi mennä suihkuun. Liukkaat ja märät tilat ovat tapaturma-alttiita ympäristöjä, joten rannekkeen käyttöä suihkussa suositellaan ehdottomasti.

KENELLE TURVAPUHELIN ON TARKOITETTU?

Turvapuhelin sopii kaikille, jotka tarvitsevat tukea ja turvaa itsenäiseen kotona asumiseen. Turvapuhelin tuo avun lähellesi nopeasti. Sen olemassaolo rauhoittaa omaa sekä läheisten mieltä – ja usein tämä onkin puhelimessa kaikkein tärkeintä.

MITÄ TURVAPUHELINPALVELU PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

Palvelu sisältää turvapuhelinlaitteen ja -palvelun. Mahdolliset auttamiskäynnit eivät sisälly kuukausihintaan vaan ne veloitetaan erikseen.

Hälytyspäivystyksen ja avustuskäyntien lisäksi huolehdimme laitetoimituksen ja teknisen tuen.

Turvapuhelin tarvitsee toimiakseen vain toimivan sähköpistokkeen.