Turvalaitteet

Jokainen tahtoo elää omassa kodissaan – turvalaitteiden ansiosta se on mahdollista pidempään

Turvatuotteidemme avulla voit tehdä omasta tai läheisesi asumisesta huolettomampaa ja itsenäisempää. Turvatuotteidemme avulla saat hälytettyä tarvittaessa apua nopeasti ja helposti. Turvalaitteita voi käyttää sekä kotioloissa että kodin ulkopuolella liikkuessa.

Laitteemme hälyttävät esimerkiksi, kun käyttäjä kaatuu, ei liiku, kun kodin palovaroitin piippaa tai kun läheisesi eksyy. Laitteet tuovat mielenrauhaa sekä käyttäjälle itselleen että hänen läheisilleen.

Meiltä saat laajan valikoiman erilaisia turvalaitteita omaan yksilölliseen tarpeeseesi. Tarjoamme turvalaitteita ja -palveluita sekä kotiin että kodin ulkopuolelle. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, mikä on paras vaihtoehto juuri sinun läheisellesi.

Digitaalinen turvapuhelin

Digitaalinen turvapuhelin on hälytinlaite, joka koostuu päätelaitteesta ja hälytinpainikkeesta eli rannekkeesta. Turvapuhelin helpottaa arkea monin tavoin.

  • Kun painat rannekkeen nappia, menee hälytys 24/7 toimivaan hälytyskeskukseen
  • Keskus tunnistaa laitteen ja avaa puheyhteyden keskuksen ja päätelaitteen välille
  • Hälytys voidaan ohjata myös omaisille
  • Päätelaite on valmiiksi ohjelmoitu
  • Ranneke on vesi- ja pölytiivis eli kestää normaalin arjen ja jopa suihkun ja saunan
  • Kaatumishälytin on yksi tärkeistä lisälaitteista, jonka palveluun voi liittää
  • Myös ovi- ja palohälytin sekä toinen ranneke voidaan yhdistää palveluun

Kysy lisää 020 766 9039 tai turvapuhelin@huolenpitohelena.fi.

Sairaanhoitaja Jens:

”Turvatuotteista on moneksi: niiden avulla kotiin saa hälytettyä apua aina, kun sitä tarvitaan.  Kodin ulkopuolellekin on helpompi uskaltautua. Laitteet hälyttävät esimerkiksi, kun läheisesi kaatuu tai ei liiku ollenkaan, kun palovaroitin piippaa tai kun läheisesi eksyy. Ota yhteyttä, niin pohditaan yhdessä, mikä olisi paras vaihtoehto juuri sinun läheisellesi.”

Miten turvapuhelin toimii?

Voit tehdä hälytyksen turvapuhelimeesi yhdistetystä hälytyspainikkeesta vuorokauden jokaisena hetkenä. Turvapuhelinhälytykset ohjataan tarpeen ja sopimuksen mukaan hälytyskeskukseen tai omaisille. Hälytyksen vastaanottaa terveydenhoitoalan ammattilainen, joka arvioi tilanteen ja lähettää tarvittaessa apua paikalle.

Perusturvaranneke on vesitiivis, joten sen kanssa voi mennä suihkuun. Liukkaat ja märät tilat ovat tapaturma-alttiita ympäristöjä, joten rannekkeen käyttöä suihkussa suositellaan ehdottomasti.

Kenelle turvapuhelin on tarkoitettu?

Turvapuhelin sopii kaikille, jotka tarvitsevat tukea ja turvaa itsenäiseen kotona asumiseen. Turvapuhelin tuo avun lähellesi nopeasti. Sen olemassaolo rauhoittaa omaa sekä läheisten mieltä – ja usein tämä onkin puhelimessa kaikkein tärkeintä.

Mitä turvapuhelinpalvelu pitää sisällään?

Palvelu sisältää turvapuhelinlaitteen ja -palvelun. Hälytyspäivystyksen ja avustuskäyntien lisäksi huolehdimme laitetoimituksen ja teknisen tuen.

Mahdolliset auttamiskäynnit eivät sisälly kuukausihintaan vaan ne veloitetaan erikseen.

Turvapuhelin tarvitsee toimiakseen vain toimivan sähköpistokkeen. Katso turvapuhelinten hinnasto tästä.