Koti on paras paikka!

Me Huolenpito Helenassa olemme aidosti sitä mieltä, että koti on ihmisen paras paikka! 

Olemme toimineet Varsinais-Suomen alueella jo vuodesta 1999 asti. Olemme kokonaan yksityisessä omistuksessa ja omistajamme ovat aktiivisesti mukana toiminnan kehittämisessä entistäkin asiakaskeskeisemmäksi. Vakavarainen yrityksemme maksaa kaikki veronsa Suomeen ja haluammekin osaltamme kehittää maatamme entistäkin paremmaksi paikaksi asua ja elää.

Tehtävämme on edistää asiakkaidemme terveyttä ja hyvinvointia juuri heidän kotonaan. Tarjoamme laadukasta kotipalvelua ikäihmisille, lapsiperheille ja omaishoitajille. Laaja palveluvalikoimamme sisältää huolenpitoa ja hoivaa aina kodin siivouksesta vaativaan kotisairaanhoitoon.

Voidaksemme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, olemme järjestyneet viiteen yksikköön:  

  1. Kotisairaanhoitomme suorittaa lääkärin määräämiä sairaanhoidollisia toimenpiteitä, ottaa näytteitä, valvoo lääkitystä ja hyvinvointiasi. Palveluitamme on mm apteekkiasioiden hoito ja lääkejako dosettiin. Verenpaineen ja -sokerin mittaus ja seuranta. Haavanhoito ja terveydentilanteen seuranta ja raportointi. Verinäytteiden otto ja näytteen laboratorioon toimitus. Ompeleiden poisto. Haavan- ja ihon hoito. Injektiot. Katetrointi ja muu säännöllinen kotisairaanhoito.
  2. Hoivapalvelumme auttaa mm sairauden- tai alentuneen toimintakyvyn kohdatessa tai kun tarvitset apua arkiaskareisiin. Sinua avustaa lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, kodinhoitaja tai muu alan ammattilainen.
  3. Siivouspalvelumme huolehtii kotisi siisteydestä. Kodin siisteydellä on merkitystä hyvinvointisi kannalta. Mielikin voi paremmin kun pölyt ovat poissa nurkista ja kaappien sisältö on järjestyksessä. Voit tilata meiltä siivousta säännöllisenä ylläpitosiivouksena tai kertaluonteisesti. Autamme tarvittaessa niin ikkunan pesussa, verhojen ripustamisessa kuin kukkamultien vaihtamisessa. Toimitamme vaikka mattosi pesulaan puolestasi.
  4. Lapset ovat kaikkein tärkeimpiä. Autamme lapsiperheitä mm lastenhoidossa ja muissa lapsiperheen arkeen kuuluvissa askareissa. Ole rohkeasti yhteydessä kysyäksesi lisää.
  5. Etälääkäri-palvelut on uusi ja asiakasystävällinen palvelumme. Etälääkäripalvelu on helppoa asiakkaalle: Huolenpito Helenan sairaanhoitaja valmistelee tekniikan ja taustatiedot asiakkaan kotona ennen yhteyden ottamista lääkäriin. Etälääkärijärjestelmässä on kattavat diagnoosilaitteistot, joten palvelu eroaa täysin pelkällä puhelinyhteydellä tai ilman sairaanhoitajaa tuotetuista palveluista. Tuotamme palvelun yhdessä suomalaisen Everon Oy:n ja Trinitas Lääkäripalvelut Oy:n kanssa.

Lupaamme paneutua henkilökohtaisesti sinun tai läheisesi tilanteeseen ja räätälöidä siihen parhaiten sopivan ratkaisun maksuttoman kartoituskäynnin perusteella. Tavoitteemme on ylittää odotuksesi, sillä asiakkaidemme hyvinvointi ja tyytyväisyys palveluihimme ovat meille kaikkein tärkeimpiä asioita.

Seuraamme myös aktiivisesti hoiva-alan muutosta ja tiedotamme asiakkaitamme sekä heidän läheisiään heille kuuluvista oikeuksista ja etuuksista. Teemme läheistä yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja muiden palveluntuottajien kanssa ja tuotamme kaupunkien sekä kuntien palvelusetelipalveluita.

Asiakkaidemme hyvinvoinnista huolehtii ammattitaitoinen ja ystävällinen hoitotiimimme, johon kuuluu mm. lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja ja kodinhoitajia. Haluamme olla paras työpaikka hoiva-alan ammattilaisille – omille helenalaisillemme. Me olemme tiimi, vaikka jokainen meistä tekeekin useimmiten työnsä itsenäisesti. Vaalimme yhteishenkeä ja uskomme itseemme – teemme aina parhaamme.

Olethan yhteydessä meihin, olemme läsnä sinua varten.