Kiireettömiä ja kunnioittavia kohtaamisia kodissasi jo vuodesta 1999

Huolenpito Helenan arvot ovat kohtaaminen, kunnioittaminen ja kiireettömyys. Meille arvot ovat läsnä arjessa ja ohjaavat tekemistämme asiakkaidemme kanssa päivittäin.

“Kohtaaminen” tarkoittaa meille sitä, että olemme aidosti läsnä ihmisten välisissä kohtaamisissa. Huomaamme ja kuulemme toisen ihmisen sekä keskustelemme hänen kanssaan luontevasti ja aidosti.

“Kunnioittaminen” on meille asiakkaidemme ja heidän hyvinvointinsa arvostamista. Hoito- ja asiakastyö lähtee aina asiakkaan nykytilanteesta ja tarpeesta. Arvostamme asiakkaidemme ja heidän läheistensä arkea ja kotia.

“Kiireettömyys” on meille läheinen ja ajankohtainen arvo. Kotihoivayritykset ovat aika ajoin julkisuudessa esillä kiireisen palvelunsa takia. Asiakkaille ei jää heidän tarvitsemaansa aikaa, kun hoitajat tuntuvat noudattavan heille annettuja “juoksulistoja”. Me Huolenpito Helenassa lupaamme viedä kaikki asiakaskohtaamisen läpi kiireettä ja hätäilemättä.

Asiakkaamme arvostavat meiltä saamaansa palvelua. He kokevat meidät laadukkaaksi, paikalliseksi ja ihmisläheiseksi hoivayritykseksi. Ja ihmisethän muodostavat yrityksen – Huolenpito Helenassa on töissä hyviä ja osaavia ihmisiä. 

Soita meille (020 766 9030) ja keskustellaan – kiireettömästi ja kunnioittavasti.