Huolenpito Helenan asiakastyytyväisyys erinomaisella tasolla!

Asiakastyytyväisyys erinomaisella tasolla

Teimme viimeisimmän asiakastyytyväisyystutkimuksen vuodenvaihteessa. Saimme arvokkaita vastauksia yhteensä yli 80 asiakkaaltamme. Iso kiitos kaikille vastaajille!

Yhteenveto asiakastyytyväisyyskyselystä

Olemme nöyrän kiitollisia saamastamme loistavasta ja positiivisesta palautteesta. 88% vastaajista kokee Huolenpito Helenan palvelun joko erinomaiseksi tai hyväksi. Vieläkin hienompaa on se, että kaikki vastaajat (100%) voivat suositella Huolenpito Helenaa ja sen tuottamia palveluita ystävilleen tai tutuilleen. 

Asiakkaidemme tyytyväisyys saamaansa palveluun on meille kaikkein tärkein asia. Kotimaisena, paikallisena ja suomalaisten henkilöiden omistamana hoivapalveluyrityksenä haluamme jatkossakin olla alan paras, sekä asiakkaidemme suosittelemin hoivapalveluiden tarjoaja.

Vielä kiitos kaikille asiakkaillemme saamastamme loistavasta palautteesta. Saamamme palaute kannustaa meitä jatkossakin tekemään kaikkemme asiakkaidemme tyytyväisyyden eteen! 

Iso kiitos myös kaikille ihanille, osaaville ja innostuneille helenalaisille jotka nauttivat työstään asiakkaidemme hyvinvoinnin eteen! Panostamme jatkuvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työtyytyväisyyteen ja osaamiseen. Ja tämän toivomme ja uskomme näkyvän jatkossakin erinomaisena asiakastyytyväisyytenä. Haluamme varmistaa, että asiakastyytyväisyys säilyy erinomaisella tasolla tulevaisuudessakin.

Arvoisa asiakas, soita meille ja sovitaan maksuton kartoituskäynti, jonka aikana käydään läpi juuri sinun tarpeesi sekä räätälöidään sinulle oikea palvelu laajasta palveluvalikoimastamme.