Huolenpito Helenan asiakastyytyväisyys erinomaisella tasolla!

Teimme viimeisimmän asiakastyytyväisyystutkimuksen vuodenvaihteessa. Vastauksia saimme yhteensä yli 80 asiakkaaltamme. Iso kiitos kaikille vastaajille! Tässä lyhyt yhteenveto tutkimuksen tuloksista.

Olemme nöyrän kiitollisia saamastamme loistavasta ja positiivisesta palautteesta. 88% vastaajista kokee Huolenpito Helenan palvelun joko erinomaiseksi tai hyväksi. Vieläkin hienompaa on se, että kaikki vastaajat (100%) voivat suositella Huolenpito Helanaa ja sen tuottamia palveluita ystävilleen tai tutuilleen. 

Asiakkaidemme tyytyväisyys saamaansa palveluun on meille kaikkein tärkein asia. Kotimaisena, paikallisena ja suomalaisten henkilöiden omistamana hoivapalveluyrityksenä haluamme jatkossakin olla alan paras, sekä asiakkaidemme suosittelemin hoivapalveluiden tarjoaja.

Vielä kiitos kaikille asiakkaillemme saamastamme loistavasta palautteesta. Saamamme loistava palaute kannustaa meitä jatkossakin tekemään kaikkemme asiakkaidemme tyytyväisyyden eteen! 

Iso kiitos myös kaikille ihanille, osaaville ja innostuneille helenalaisille jotka nauttivat työstään asiakkaidemme hyvinvoinnin eteen! Panostamme jatkuvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työtyytyväisyyteen ja osaamiseen. Ja tämän toivomme ja uskomme näkyvän jatkossakin erinomaisena asiakastyytyväisyytenä.

Arvoisa asiakas, soita meille ja sovitaan maksuton kartoituskäynti, jonka aikana käydään läpi juuri sinun tarpeesi sekä räätälöidään sinulle oikea palvelu laajasta palveluvalikoimastamme.

Ystävällisen terveisin,

Sari Kantonen

020 766 9030