Huolenpito Helena toimii nyt myös Raahessa!

Kotihoivaa raahe

Huolenpito Helena toimii nyt myös Raahessa!

Huolenpito Helenan toiminta käynnistyi Raahessa loppuvuodesta 2020. Raahessa pitkään toimineen Hoivapalvelu Ilonan osaava ja innokas tiimi siirtyi lähes kokonaisuudesaan Helenaan ja se mahdollisti laadukkaan toiminnan jatkamisen tuttujen ihmisten sekä asiakkaiden kanssa.

Helenan palveluvastaavana Raahen seudulla tammikuussa aloitti Irina Rajalampi. Irinalla on pitkä kokemus kotihoivasta ja siirtyminen Helenaan tuntui luontevalta. “Olen työskennellyt kotihoidossa vuodesta 2014 lähtien. Koulutukseltani olen lähihoitaja, opintosuuntauksena vanhustyö”, Irina kertoo.

Työssäni parasta on asiakkaat ja olenkin kiitollinen saadessani osallistua heidän arkeensa. Meillä Raahessa on todella hyvä tiimi ja haluamme antaa asiakkaillemme laadukasta sekä hyvää palvelua”, Irina jatkaa.

Huolenpito Helena Oy on Raahen seudun Hyvinvointi-kuntayhtymän hyväksymä palvelusetelituottaja mm henkilökohtaisessa avustamisessa, kotihoidossa, veteraanien kotihoidossa ja kylvetyspalvelussa. Lue lisää alueen palveluseteleistä tästä

Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Hoidamme terveyspalveluiden lisäksi myös kotisiivoukset ja ikkunanpesut. Saat myös kotitalousvähennyksen yksityisesti ostetuista palveluistamme.

Huolenpito Helena Raahe
Kirkkokatu 33 B
92100 Raahe
Puh 040 963 2802
Email irina.rajalampi@huolenpitohelena.fi