Sairaanhoitaja ja lähihoitaja, Lahti

Huolenpito Helena Oy on 1999 perustettu suomalainen, toimintaan osallistuvien omistama ja inhimillinen kotihoivapalveluyritys. Tarjoamme palveluita kodin siivouksesta vaativaan kotisairaanhoitoon. Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöisyys, joustavuus, monipuolinen palveluvalikoima sekä osaava ja motivoitunut henkilöstömme. Niin lapsiperheet, ikääntyvät kuin omaishoitajatkin luottavat kokemukseemme ja osaamiseemme. Olemme alan laatutoimija ja toimimme kaikessa arvojemme (kohtaaminen, kiireettömyys ja kunnioittaminen) mukaisesti. Toimimme useilla paikkakunnilla ja olemme mm Turun, Kaarinan, Liedon, Raision, Jyväskylän, Raahen, Porin ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän hyväksymä palvelusetelituottaja. 

Toimintamme Lahden alueella on vahvassa kasvussa ja haemme nyt ammattimaiseen joukkoomme

Sairaanhoitajaa Lahden alueelle

Tehtäviisi kuuluu pääasiassa kotisairaanhoidolliset tehtävät. Suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaiden hoiva- sekä hoitotyötä yhteistyössä tiimin lähihoitajien ja palveluvastaavan kanssa. Huomioit työskentelyssäsi asiakkaiden omaiset ja teet yhteistyötä muiden asiakkaiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa

Tarjoamme sinulle hyvän työpaikan ja merkityksellistä tekemistä alan laatutoimijan parissa. Saat hyvän, innostavan ja luotettavan työyhteisön, olit sitten alan kokenut osaaja tai nuori aloitteleva kyky.

Arvostamme kokemusta asiakkaan kotona tapahtuvasta hoiva- ja hoitotyöstä. Toivomme että olet energinen tiimipeluri ja toimit luontevasti sekä ystävällisesti erilaisten ihmisten kanssa. Tiedostat asiakastyytyväisyyden merkityksen ja haluat toimia arvojemme mukaisesti niin asiakkaiden kuin työkavereidenkin kanssa. Käytössäsi on tarvittaessa yrityksen auto, ajokortti on välttämätön.

Lähihoitajaa sekä vakituiseen työsuhteeseen että tuntityöntekijöitä

Tehtäviisi kuuluu mm. sairaanhoidollisia tehtäviä ja kotihoivaa. Työkokemus katsotaan eduksi. Ajokortti on välttämätön ja oma auto eduksi, mutta tarvittaessa voimme järjestää auton käyttöösi. Huolenpito Helenassa on hyvä meininki ja paljon alan osaajia. Olethan itsekin energinen tiimipeluri.

Toivottavasti kiinnostuit! Lisätietoja sinulle antaa sairaanhoitaja Maarit Pelkonen (maarit.pelkonen@huolenpitohelena.fi, 040 482 9440). Soita Maaritille jo tänään. Voit jättää myös hakemuksen alla: