Lähihoitaja vakituiseen työsuhteeseen, Lahti

Huolenpito Helena Oy on 1999 perustettu suomalainen ja inhimillinen kotihoivapalveluyritys. Tarjoamme palveluita aina kodin siivouksesta vaativaan kotisairaanhoitoon asti. Lapsiperheet, ikääntyvät kuin omaishoitajatkin luottavat kokemukseemme ja osaamiseemme. Olemme Turun, Kaarinan, Liedon, Raision, Jyväskylän, Porin, Raahen seudun ja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän hyväksymä palvelusetelituottaja. Vahvuuksiamme on joustavuus, monipuolinen palveluvalikoima sekä osaava ja motivoitunut henkilöstömme. Mittaamme säännöllisesti sekä asiakas- että henkilöstötyytyväisyyttä, joista saamme erinomaisia arvosanoja. Olemme alan laatutoimija ja toimimme asiakaskohtaamisissa arvojemme mukaisesti: kohtaaminen, kiireettömyys ja kunnioittaminen. Haemme nyt osaavaan joukkoomme Lahteen:

LÄHIHOITAJA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

Tehtäviisi kuuluu mm. sairaanhoidollisia tehtäviä ja kotihoivaa. Työkokemus katsotaan eduksi. Ajokortti on välttämätön ja oma auto eduksi, mutta tarvittaessa voimme järjestää auton käyttöösi. Huolenpito Helenassa on hyvä meininki ja paljon alan osaajia. Olethan itsekin energinen tiimipeluri.

Toivottavasti kiinnostuit! Lisätietoja sinulle antaa palveluvastaava Riikka Ruolahti, 040 489 4879. Lähetä hakemuksesi tästä. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, käsittelemme niitä saapumisjärjestyksessä.