LÄHIHOITAJA, Lahti (tuntityöntekijä)

Huolenpito Helena Oy on 1999 perustettu suomalainen ja inhimillinen kotihoivapalveluyritys. Tarjoamme palveluita aina kodin siivouksesta vaativaan kotisairaanhoitoon asti. Lapsiperheet, ikääntyvät kuin omaishoitajatkin luottavat kokemukseemme ja osaamiseemme. Olemme alan laatutoimija ja toimimme asiakaskohtaamisissa arvojemme mukaisesti: kohtaaminen, kiireettömyys ja kunnioittaminen. Toimintamme kasvaessa ripeästi, haemme nyt osaavaan joukkoomme Lahteen:

LÄHIHOITAJAA

Tehtäviisi kuuluu päivittäinen hoitotyö asiakkaidemme kodeissa. Työ on kiireetöntä ja läsnäolevaa. Asiakaskäynnit ovat tyypillisesti kestoltaan 30 min – 4 tuntia. Kohtaamme asiakkaamme korostaen jokaisen ihmisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaita elämään mielekästä sekä omannäköistä elämää. Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkisin, mutta voi ajoittain sisältää myös viikonlopputyötä.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa, mutta voit olla myös alan opiskelija, jos tutkintosi opinnoista on suoritettu vähintään 2/3. Työssä tarvitset ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuus on etu. Edellytämme sinulta myös tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta sekä hygieniapassia.

Toivomme, että olet palvelualtis, oma-aloitteinen sekä vastuuntuntoinen alan ammattilainen. Toivomme myös että sinulla on ajantasainen lääkehoidon koulutus suoritettuna, mutta se on mahdollista suorittaa myös meillä. Lisäksi eduksi katsotaan voimassa oleva EA-1. Työ alkaa ja työaika sopimuksen mukaan.

Toivottavasti kiinnostuit! Lisätietoja sinulle antaa palveluvastaava Riikka Ruolahti 040 4894879. Jätäthän hakemuksesi (alla) mahdollisimman pian, käsittelemme niitä saapumisjärjestyksessä.