Sari Kantonen
Yksikönpäällikkö - Turku
Hei, olen Sari ja koulutukseltani olen sairaanhoitaja. Omaan pitkän työkokemuksen vanhustyöstä kotihoidossa. Aloitin Huolenpito Helenassa yksikönpäällikkönä elokuun 2017 alusta. Huolenpito Helena Oy on paikallinen, monipuolisia kotihoito- ja hoiva-alan palveluja tuottava yritys ja arvostan erityisesti kotimaisuutta. Uusi työ on mielenkiintoista ja työyhteisö osaavaa sekä innostunutta. Kaksi tytärtäni ovat ennättäneet jo aikuisikään, joten vapaa-aikaa riittää myös yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja yhdistystoimintaan. Lisäksi mielelläni luen ja ulkoilen luonnossa. Etenkin saaristo ja meri ovat lähellä sydäntä.
Sähköposti
Maarit Eskola
Yksikönpäällikkö - Jyväskylä
Hei, olen Maarit Jyväskylästä. Olen aloittanut työt Huolenpito Helenassa keväällä 2018 ja toimin Jyväskylässä yksikönpäällikkönä. Koulutukseltani olen lähihoitaja/tradenomi. Aikaisemman työurani olen tehnyt myynti -ja esimiestehtävissä vähittäis- ja yritysmyynnin puolella. Huolenpito Helenassa mielenkiintoinen työ ja hyvä työilmapiiri auttavat luomaan hyvät edellytykset menestykkääseen toimintaan Jyväskylässä. Vapaa-aikaani vietän perheen parissa mökillämme metsän uumenissa.
Sähköposti
Saara
Lähihoitaja
Hei, olen Saara ja liittynyt mukaan Huolenpito Helenan osaavaan porukkaan toukokuussa 2017. Lähihoitajan työvuosia takana on jo vuodesta 2005. Olen työskennellyt koko työurani vanhustyön parissa.
Marja-Leena
Kodinhoitaja, kotipalvelut ja omaishoito
Olen Maija ja työskentelen Huolenpito Helenassa kodinhoitajana. Parasta työssäni on, että saa auttaa. Kolme poikaani ovat jo aikuisia ja omillaan, joten vapaa-ajallani minulle jää aikaa harrastaa liikuntaa kuten kävelyä, uintia ja vesijumppaa. Uutena harrastuksena olen juuri aloittanut avantouinnin!
Jaana
Kodinhoitaja, siivous- ja kotipalvelut
Hei, olen Jaana ja työskentelen Huolenpito Helenan siivoustiimissä. Avustan asiakkaita myös hoivapuolella. Minulla on monta vakituista pitkäaikaista asiakasta, joiden luona käyn säännöllisesti. Pitkäaikaiset ja hyvät asiakaskontaktit ovatkin parasta työssäni. Kodin siisteys on tärkeää viihtyvyyden ja terveyden kannalta, mutta siivouksen käynnillä voi olla myös sosiaalinen merkityksensä. Vapaa-ajallani viihdyn ystävieni parissa.
Seija
Kodinhoitaja, siivous- ja kotipalvelut
Hei, olen Seija ja työskentelen Huolenpito Helenan siivoustiimissä. Tarvittaessa tuuraan myös hoivapuolella. Asiakkaisiini kuuluu myös lapsiperheitä kodinhoidollisissa tehtävissä. Aikaisemmalta koulutukseltani olen kampaaja ja minulta voi tilata myös hiusten leikkuun.
Jaana
Lähihoitaja
Hei, olen Jaana ja työskennellyt Huolenpito Helenassa vuodesta 2011. Kolmen ja puolen vuoden työskentelyn jälkeen halusin opiskelemaan ja maaliskuussa 2017 valmistuin lähihoitajaksi. Työssäni on parasta se, että mikään päivä ei ole samanlainen sekä saan tavata ja auttaa erilaisia ihmisiä. Työssäjaksamisesta pidän huolta matkustelemalla, harrastamalla liikuntaa eri muodoissa ja tapaamalla ystäviä.
Pia
Lähihoitaja
Hei! Valmistuin lähihoitajaksi sairaanhoito- ja huolenpitolinjalta Turun ammatti-instituutista vuonna 2016 ja Helenassa aloitin vuoden 2017 alussa. Työskentely Helenan kotihoitotiimissä on mukavaa ja erityisesti asiakkaiden ikäjakauma vauvasta vaariin tekee päivistä vaihtelevan ja kiinnostavan. Myös kivat työtoverit antavat työhön paljon positiivista energiaa. Vapaa-ajan täyttää tällä hetkellä perhe-elämä, lasten harrastukset sekä ulkoilu.
Jenna
Palvelukoordinaattori, asiakaspalvelu
Hei, olen Jenna ja vastaan Huolenpito Helenassa asiakaspalvelusta sekä kentän toiminnasta. Koulutukseltani olen sosionomi. Työssäni parasta on ihanat asiakkaat ja heidän omaisensa sekä mahtavat, ammattitaitoiset työkaverit. On ilo työskennellä Huolenpito Helenassa, teemme merkityksellistä työtä suurella sydämellä. Vapaa-ajalla lenkkeilen koirani kanssa ja kuuntelen musiikkia.
Asiakaspalvelu
Selja
Osakas (opintovapaalla)
Olen toiminut Huolenpito Helenan osakkaana vuodesta 2013. Aloitin YAMK:n johtamisen- sekä psykoterapeuttisten valmiuksien opinnot syksyllä 2017. Olen mukana myös valtakunnallisessa SOTENAVI-hankkeessa, joten saamme jatkuvasti ajankohtaista tietoa soteuudistuksen etenemisestä. Minulla on viisihenkinen perhe ja vapaa-aikaa vietämme erilaisissa harrastuksissa ringetestä joukkuevoimisteluun. Lomalla lähdemme yleensä Lappiin tai saareen, pois hektisen arjen keskeltä.
Johanna
Sairaanhoitaja
Hei! Olen Johanna ja tulin Huolenpito Helenaan sairaanhoitajaksi lokakuussa 2017. Valmistuin lähihoitajaksi 1999 ja sairaanhoitajaksi 2006, joten hoitoalan töitä on reilusti takana. Olen viihtynyt erittäin hyvin työssäni. Te ihanat asiakkaat teette päivästäni mielenkiintoisen. Vapaa-aikani vietän perheeni parissa ja lomat sukulaisten parissa maalla.
Marjo
Lähihoitaja
Lähihoitaja.
Anne-Maj
Lähihoitaja
Lähihoitaja.
Veera
Sairaanhoitaja (äitiysvapaalla)
Sairaanhoitaja.