Henkilöstö

Selja Ylitalo
Toimitusjohtaja, osakas
Minun nimeni on Selja, ja olen työskennellyt Huolenpito Helenassa vuodesta 2013 osakkaana, toimitusjohtajana ja esimiehenä. Kotipalvelutyössä parasta on saada työskennellä ihmisten kanssa sekä työnantajana, että myös kentällä hoitajana. Yrittäjänä toimiminen on monipuolisuudessaan hyvin mielekästä, jokainen päivä on erilainen. Koulutukseltani olen lähihoitaja ja sosionomi, ja kokemusta vanhustyöstä on kertynyt jo yli kymmenen vuoden ajalta. Kotona minulla on kaksi kouluikäistä tytärtä, joten vapaa-aikani menee pääasiassa heidän kanssaan.
Sähköposti
Paula Tättilä
Taloushallinnon vastaava, osakas
Hei, olen Paula ja ollut mukana Huolenpito Helenan toiminnassa tilitoimistoni kautta vuodesta 2013 ja osakkaana vuodesta 2014. Koulutukseltani olen Kauppatieteiden maisteri. Huolenpito Helenassa vastaan taloushallinnon töistä, kuten kirjanpidosta. Minulla on kaksi pientä poikaa kotona, joten vapaa-ajan ongelmia ei liiemmin ole.
Sähköposti
Nina Belov
Fysioterapeutti
Olen Nina ja työskentelen Huolenpito Helenassa keikkailevana iltatyöntekijänä. Kotipalvelutyön parasta antia on työskentely ja vuorovaikutus ihmisten kanssa. koulutukseltani olen fysioterapeutti. Työkokemusta on kertynyt vuosien varrella asiakastyöstä paljon. Vanhustyöstä kokemusta on karttunut sekä fysioterapeuttina että kotipalvelun kautta hoitajana. Vapaa-aikani vietän urheillen, reissaten ja oleskellen.
Satu Kemiläinen
Lähihoitaja, kotisairaan- ja jalkojenhoito
Olen työskennellyt Huolenpito Helenassa 1/2015 alkaen. Koulutukseltani olen lähihoitaja, jonka lisäksi olen suorittanut jalkojenhoidon ammattitutkinnon ja osaamisalan näytön. Otan myös tarvittaessa laskimoverinäytteitä, johon olen saanut koulutuksen. Huolenpito Helenassa on usein alan opiskelijoita harjoittelussa, joiden näyttötutkinnot otan vastaan ja toimin työntekijäarvioitsijana. Parasta työssäni on vaihtelevat työpäivät ja hyvä työyhteisö.
Marja-Leena Rydman
Kodinhoitaja, kotipalvelut ja omaishoito
Olen Maija, ja työskentelen Huolenpito Helenassa kodinhoitajana pääasiassa omaishoidon tuen asiakkaidemme kanssa. Aloitin jo vuonna 2008, joten asiakkaat ovat tulleet tutuiksi. Parasta työssäni on se, että saa auttaa. Pienikin apu voi joskus olla suurta. Mielestäni on tärkeää suhtautua kaikkii asiakkaisiin samanarvoisesti. Kolme poikaani ovat jo aikuisia ja omillaan, joten vapaa-ajallani minulle jää aikaa harrastaa liikuntaa kuten kävelyä, uintia ja vesijumppaa. Uutena harrastuksena olen juuri aloittanut avantouinnin!
Jaana Yrjölä
Kodinhoitaja, siivous- ja kotipalvelut
Minun nimeni on Jaana ja olen osa Huolenpito Helenan siivoustiimiä. Satunnaisesti avustan asiakkaita myös hoivapuolella, erityisesti omaishoidon tuessa. Siivouksen palveluissa minulla on monta vakituista pitkäaikaista asiakasta, joiden luona käyn säännöllisesti. Pitkäaikaiset ja hyvät asiakaskontaktit ovatkin parasta työssäni. Kodin siisteys on tärkeää viihtyvyyden ja terveyden kannalta, mutta siivouksen käynnillä voi olla myös sosiaalinen merkityksensä. Vapaa-ajallani viihdyn ystävieni parissa.
Seija Henttula
Kodinhoitaja, siivous- ja kotipalvelut
Hei, olen Seija ja työskentelen Huolenpito Helenan siivoustiimissä. Tarvittaessa voin tuurata myös hoivapuolella, ja lisäksi asiakkaisiini lukeutuu lapsiperheitä kodinhoidollisissa tehtävissä. Aikaisemmalta koulutukseltani olen kampaaja, ja toiminut parturi-kampaamoyrittäjänä. Kotipalvelutyön itsenäinen luonne on siis minulle tuttua. Huolenpito Helenan asiakkaat tilaavat välillä minua myös hiusten leikkuuseen. Kotonani minulla on teini-ikäinen tytär sekä kissa.