Sari Kantonen
Yksikönpäällikkö
Hei, olen Sari ja koulutukseltani olen sairaanhoitaja. Omaan pitkän työkokemuksen vanhustyöstä kotihoidossa. Aloitin Huolenpito Helenassa yksikönpäällikkönä elokuun 2017 alusta. Huolenpito Helena Oy on paikallinen, monipuolisia kotihoito- ja hoiva-alan palveluja tuottava yritys ja arvostan erityisesti kotimaisuutta. Uusi työ on mielenkiintoista ja työyhteisö osaavaa sekä innostunutta. Kaksi tytärtäni ovat ennättäneet jo aikuisikään, joten vapaa-aikaa riittää myös yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja yhdistystoimintaan. Lisäksi mielelläni luen ja ulkoilen luonnossa. Etenkin saaristo ja meri ovat lähellä sydäntä.
Sähköposti
Saara
Lähihoitaja
Hei, olen Saara ja liittynyt mukaan Huolenpito Helenan osaavaan porukkaan toukokuussa 2017. Lähihoitajan työvuosia takana on jo vuodesta 2005. Olen työskennellyt koko työurani vanhustyön parissa.
Marja-Leena
Kodinhoitaja, kotipalvelut ja omaishoito
Olen Maija ja työskentelen Huolenpito Helenassa kodinhoitajana pääasiassa omaishoidon tuen asiakkaidemme kanssa. Aloitin vuonna 2008, joten asiakkaat ovat tulleet tutuiksi. Parasta työssäni on se, että saa auttaa. Pienikin apu voi joskus olla suurta. Mielestäni on tärkeää suhtautua kaikkii asiakkaisiin samanarvoisesti. Kolme poikaani ovat jo aikuisia ja omillaan, joten vapaa-ajallani minulle jää aikaa harrastaa liikuntaa kuten kävelyä, uintia ja vesijumppaa. Uutena harrastuksena olen juuri aloittanut avantouinnin!
Jaana
Kodinhoitaja, siivous- ja kotipalvelut
Minun nimeni on Jaana ja olen osa Huolenpito Helenan siivoustiimiä. Satunnaisesti avustan asiakkaita myös hoivapuolella, erityisesti omaishoidon tuessa. Siivouksen palveluissa minulla on monta vakituista pitkäaikaista asiakasta, joiden luona käyn säännöllisesti. Pitkäaikaiset ja hyvät asiakaskontaktit ovatkin parasta työssäni. Kodin siisteys on tärkeää viihtyvyyden ja terveyden kannalta, mutta siivouksen käynnillä voi olla myös sosiaalinen merkityksensä. Vapaa-ajallani viihdyn ystävieni parissa.
Seija
Kodinhoitaja, siivous- ja kotipalvelut
Hei, olen Seija ja työskentelen Huolenpito Helenan siivoustiimissä. Tarvittaessa voin tuurata myös hoivapuolella, ja lisäksi asiakkaisiini lukeutuu lapsiperheitä kodinhoidollisissa tehtävissä. Aikaisemmalta koulutukseltani olen kampaaja, ja toiminut parturi-kampaamoyrittäjänä. Kotipalvelutyön itsenäinen luonne on siis minulle tuttua. Huolenpito Helenan asiakkaat tilaavat välillä minua myös hiusten leikkuuseen.
Jaana
Lähihoitaja
Hei, olen Jaana ja työskennellyt Huolenpito Helenassa vuodesta 2011. Kolmen ja puolen vuoden työskentelyn jälkeen halusin opiskelemaan ja maaliskuussa 2017 valmistuin lähihoitajaksi. Työssäni on parasta se, että mikään päivä ei ole samanlainen sekä saan tavata ja auttaa erilaisia ihmisiä. Työssäjaksamisesta pidän huolta matkustelemalla, harrastamalla liikuntaa eri muodoissa ja tapaamalla ystäviä.
Selja
Osakas
Huolenpito Helena Oy:n osakkaana vuodesta 2010.
Paula
Taloushallinto
Hei, olen ollut mukana Huolenpito Helenan toiminnassa tilitoimistoni kautta vuodesta 2013. Koulutukseltani olen Kauppatieteiden maisteri. Huolenpito Helenassa vastaan taloushallinnon töistä, kuten kirjanpidosta. Minulla on kaksi pientä poikaa kotona, joten vapaa-ajan ongelmia ei liiemmin ole.
Sähköposti
Jenna
Palvelukoordinaattori, asiakaspalvelu
Hei, olen Jenna ja vastaan Huolenpito Helenassa asiakaspalvelusta sekä kentän toiminnasta.
Asiakaspalvelu
Veera
Sairaanhoitaja
Sairaanhoitaja (äitiysvapaalla).
Pia
Lähihoitaja
Lähihoitaja.
Marjo
Lähihoitaja
Lähihoitaja.
Anne-Maj
Lähihoitaja
Lähihoitaja.