Kotisiivous

Kotisiivous tyytyväisyystakuulla
Puhdas koti on arjen ilo

Kaikilla kotisiivouksillamme 100% tyytyväisyystakuu! Anna ammattilaisen siivota kotisi tuoksuvan raikkaaksi. Siivouspalveluumme sisältyvät kaikki normaalit kotitalouden siivoustoimenpiteet, kuten esimerkiksi imurointi, pölyjen pyyhkiminen, lattioiden nihkeä pyyhkiminen, keittiön puhdistus sekä kylpyhuone- ja wc-tilojen puhdistus.

Siistimisen ammattilaisemme siivoavat kotinne yhdessä sovitulla tavalla. Työntekijämme on perehdytetty siivousmenetelmiin, puhdistusaineisiin, välineisiin ja muihin toimintatapoihin. Luonnollisesti työhömme kuuluu myös sosiaalinen puoli: asiakkaan niin halutessa vaihdamme kuulumiset joko siivouksen lomassa tai sen valmistuttua. Työntekijöitämme sitoo vaitiolovelvollisuus.

Keskitymme vahvasti senioreiden kotien siivoamiseen ja koemme sen erikoisosaamisalueeksemme, mutta toki siivoamme myös muita koteja. Siivouspalvelun alkaessa kartoitamme asiakkaan tarpeet tarvittaessa ilmaisen kartoituskäynnin puitteissa ja sovimme asiakkaan kanssa suoritettavat siivoustehtävät sekä palveluun käytettävän tuntimäärän ja kuinka usein palvelua suoritetaan. Jokaisen koti on ainutlaatuinen ja jokaisella kodilla on oma luonteensa. Siksi säännöllinen kotisiivous suunnitellaan juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Yhdistä kotisiivous muihin palveluihin – teemme myös ikkunanpesua

Hyvän suunnittelun ansiosta siivoojamme osaavat tuoda jo ensimmäisellä kerralla mukanaan oikeanlaiset välineet. Teemme sekä yksittäisiä että säännöllisesti toistuvia siivouskäyntejä koteihin. Ikkunanpesuja teemme keväisin, syksyisin sekä muina vuodenaikoina tilauksen mukaan.

Kotisiivouspalvelumme on yhdistettävissä muihin palveluihimme, kuten kotihoivaan tai lastenhoitoon. Tavoitteenamme on tyytyväinen ja pitkäaikainen asiakas, jota voimme palvella kokonaisvaltaisesti elämän eri vaiheissa. Tuotamme siivouspalveluita myös palveluseteleillä.

Saat siivouksillemme aina 100 %:n tyytyväisyystakuun! Jos et ole tyytyväinen työmme jälkeen, korjaamme puutteet maksutta.

Kotisiivouksen palveluvastaava Riina:

”Oman kodin puhtaudella, siisteydellä ja raikkaudella on tärkeä merkitys hyvinvoinnille. Mielikin voi paremmin, kun pölyt ovat poissa nurkista. Siivoaminen omin avuin voi kuitenkin olla liian työlästä esimerkiksi vanhuuden, vamman tai liikuntarajoitteisuuden vuoksi – tai arjen kiireiden takia.

Ole meihin rohkeasti yhteydessä 020 766 9030 – suunnitellaan yhdessä säännöllinen siivouspalvelu juuri sinun tarpeidesi pohjalta. Usein ensimmäinen siivous ja siivouspalvelu voidaan aloittaa jo muutama arkipäivän päästä.”

Kotisiivous palvelusetelillä

Tuotamme kotisiivouspalveluita myös palvelusetelillä. Lisätietoa palvelusetelistä löydät täältä. Tarvittaessa autamme palvelusetelin hankkimisessa. Palveluseteleillä tuotetut siivoukset ovat samoja palveluja kuin muutkin kotisiivouksemme ja niitä koskevat samat periaatteet. Voit halutessasi ostaa setelin yhteyteen myös yksityisiä siivoustunteja, mikäli koet tarpeen suuremmaksi kuin setelin mahdollistama tuntimäärä.

Kotitalousvähennys kotisiivouksesta

Siivoustyö on kotitalousvähennyskelpoista, ja verohyödyn saa myös omille lapsille, vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista. Kotitalousvähennyksen ansiosta voit vähentää 40% siivouksen hinnasta verotuksessasi.

Lue lisää kotisiivouksen kotitalousvähennyksestä

Arvonlisäveroton kotisiivous

Voimme tarjota kotisiivouksen ja arjen auttamisen palveluja arvonlisäverottomana, jos asiakkaan toimintakyky on alentunut esimerkiksi ikääntymisen, vamman tai onnettomuuden seurauksena ja hän tarvitsee palvelua säännöllisesti. Arvonlisäverottoman palvelun saamiseen ei tarvita erillistä päätöstä, vaan palvelu voidaan aloittaa helposti oman asiantuntijamme arvion perusteella.

Katso hinnastomme tästä.