Lääkärin vastaanotto kotonasi. Alkaen vain 99€!

”Etälääkäripalvelu on helppoa asiakkaalle, eikä asiakkaan itsellään tarvitse olla teknisiä laitteita tai osaamista. Huolenpito Helenan sairaanhoitaja valmistelee tekniikan ja taustatiedot asiakkaan kotona ennen yhteyden ottamista lääkäriin. Etälääkärijärjestelmässä on kattavat diagnoosilaitteistot, joten palvelu eroaa täysin pelkällä puhelinyhteydellä tai ilman sairaanhoitajaa tuotetuista palveluista.

Etälääkäripalvelu on helppoa asiakkaalle, eikä asiakkaan itsellään tarvitse olla teknisiä laitteita tai osaamista

Tarjoamme mahdollisuuden hoitaa lääkärin vastaanotto omassa kodissasi. Ei enää vaivalloista matkustamista tai pitkiä odotusaikoja!

Etälääkäripalvelumme toimii siten, että Huolenpito Helenan hoitaja tulee asiakkaan kotiin ja ottaa etäyhteyden geriatriin tai yleislääkäriin yhdessä asiakkaan kanssa. Hoitaja tekee ensin tarvittavat tutkimukset ja mahdolliset hoitotoimenpiteet ja sen jälkeen keskustellaan tarvittaessa lääkäriä. Potilas voi keskustella lääkärin kanssa etäyhteyden avulla ja hoitaja toimii tilanteessa lääkärin lisäkäsinä.

Saat etälääkäriltä hoito-ohjeet ja lääkemääräykset aivan, kuten tavallisellakin lääkärikäynnillä. Lääkärin määräämät verikokeet voidaan ottaa samalla käynnillä suoraan kotonasi ja saat niistä vastaukset omalta hoitajaltasi. Voimme myös noutaa lääkärin määräämät lääkkeet apteekista ja toimittaa ne kotiisi.

Etälääkäripalvelun asiakas saa oman sairaanhoitajan, joka oppii ajan myötä tuntemaan sinut ja terveyshistoriasi. Näin et joudu joka kerta käymään asioita uudelleen läpi, vaan hoito päästään aloittamaan heti. Oma sairaanhoitajasi auttaa aina, kun jokin terveysasia askarruttaa.

Sairaanhoitaja Iina: ”Etälääkäripalvelu on helppoa asiakkaalle, eikä asiakkaan itsellään tarvitse olla teknisiä laitteita tai osaamista. Huolenpito Helenan sairaanhoitaja valmistelee taustatiedot asiakkaan kotona ennen yhteyden ottamista lääkäriin. Etälääkärijärjestelmässä on kattavat diagnoosilaitteistot, joten palvelu eroaa täysin pelkällä puhelinyhteydellä tai ilman sairaanhoitajaa tuotetuista palveluista.”

Soita meille ja kysy lisää 020 766 9030 tai lähetä sähköpostiviesti asiakaspalveluumme tästä

Palveluidemme hinnat tarkemmin tästä