Yksikönpäälliköksi kotihoitoon

Huolenpito Helena Oy on Turussa vuonna 1999 perustettu kotihoivapalveluyritys. Palvelumme sisältävät hoivaa ja huolenpitoa aina kodin siivouksesta vaativaan kotisairaanhoitoon, asiakaslähtöisesti. Asiakkaitamme ovat mm ikääntyneet, lapsiperheet ja omaishoitajat. Teemme yhteistyötä hyvinvointialueiden, järjestöjen ja muiden yksityisten palveluntuottajien kanssa.

Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöisyys, joustavuus, monipuolinen palveluvalikoima sekä osaava ja motivoitunut henkilöstömme. Niin lapsiperheet, ikääntyvät kuin omaishoitajatkin luottavat kokemukseemme ja osaamiseemme. Olemme alan laatutoimija ja toimimme kaikessa arvojemme “kohtaaminen”, “kiireettömyys” ja “kunnioittaminen” mukaisesti. Olemmekin Varsinais-Suomen, Päijät-Hämeen, Keski-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointi-alueiden hyväksymä palvelusetelituottaja. Tavoitteemme on aina olla alueen paras työpaikka alan osaajille. Haemme nyt 

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖ KOTIHOIVAAN, TURKU

Johdat osaavaa tiimiämme asiakas- ja henkilöstölähtöisesti. Suunnittelet, kehität ja  toteutat arvojemme mukaista toimintaa asiakkaidemme hyväksi Varsinais-Suomen alueella. Tiimissäsi on 20 alan osaajaa, mm sairaanhoitaja, lähihoitajia ja siistijöitä.

Koulutukseltasi olet sairaanhoitaja ja arvostamme myös kokemusta asiakkaan kotona tapahtuvasta hoiva- ja hoitotyöstä. Toivomme että olet energinen tiimipeluri ja toimit luontevasti sekä ystävällisesti erilaisten ihmisten kanssa. Tiedostat asiakastyytyväisyyden merkityksen ja haluat toimia arvojemme mukaisesti niin asiakkaiden kuin työkavereidenkin kanssa. 

Tarjoamme sinulle hyvän työyhteisön ja merkityksellistä tekemistä alan laatutoimijan parissa. Edelleen tarjoamme sinulle hyvän, innostavan ja luotettavan työyhteisön, olit sitten alan kokenut osaaja tai nuori kyky.

Toivottavasti kiinnostuit! Lisätietoja sinulle antaa Janne Jääskeläinen (040 593 0730). Jätäthän hakemuksesi mahd pian, sillä käymme läpi hakemuksia koko ajan. Hakemuksen voit lähettää TÄSTÄ.