SIISTIJIÄ, Turku

Huolenpito Helena Oy on 1999 perustettu suomalainen ja inhimillinen kotihoivapalveluyritys. Tarjoamme palveluita aina kodin siivouksesta vaativaan kotisairaanhoitoon asti. Vahvuuksiamme on joustavuus, monipuolinen palveluvalikoima sekä osaava ja motivoitunut henkilöstömme. Haemme nyt osaavaan joukkoomme:

SIISTIJIÄ

Hakemamme henkilö: olet reipas ja ystävällinen, tulet toimeen ikäihmisten kanssa ja haluat auttaa asiakkaitamme heidän arjessaan, sekä tehdä tätä arvokasta työtä osana tiimiämme. Olethan luotettava ja täsmällinen, sillä teet työtä itsenäisesti sekä tiiminä yhdessä työparin
kanssa.

Siistijän työ on asiakkaiden kotona tapahtuvaa auttamista. Työ on pääasiassa kodin ylläpitosiivousta, mutta myös ikkunanpesut, tekstiili- ja vaatehuolto, sekä muut kodin pikkuaskareet kuuluvat työtehtäviimme.

Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Meillä voit myös oppia alan ammattilaiseksi. Suomenkielen hyvä taito sekä ajokortti ovat välttämättömiä.

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Käsittelemme työhakemukset saapumisjärjestyksessä. Mikäli kysyttävää heräsi, ota rohkeasti yhteyttä.

Jens Sundell 040 7382970. Mailin Jensille voit lähettää tästä