Siistijä/siivooja, Turku

Huolenpito Helena Oy on 1999 perustettu suomalainen ja inhimillinen kotihoivapalveluyritys. Tarjoamme palveluita aina kodin siivouksesta vaativaan kotisairaanhoitoon asti. Lapsiperheet, ikääntyvät kuin omaishoitajatkin luottavat kokemukseemme ja osaamiseemme. Olemme Turun, Kaarinan, Liedon, Raision, Jyväskylän, Porin, Raahen seudun ja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän hyväksymä palvelusetelituottaja. Vahvuuksiamme on joustavuus, monipuolinen palveluvalikoima sekä osaava ja motivoitunut henkilöstömme. Mittaamme säännöllisesti sekä asiakas- että henkilöstötyytyväisyyttä, joista saamme erinomaisia arvosanoja. Olemme alan laatutoimija ja toimimme asiakaskohtaamisissa arvojemme mukaisesti: kohtaaminen, kiireettömyys ja kunnioittaminen. Haemme nyt osaavaan joukkoomme:

SIISTIJÄÄ/SIIVOOJAA

Tehtävä on aluksi osa-aikainen mutta sinulla on oiva mahdollisuus kokoaikaiseen työsuhteeseen. Olethan reipas ja osaava tiimipeluri. Huolenpito Helenassa on loistava meininki, hyviä työkavereita ja mukavia asiakkaita. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Ajokortti on välttämätön ja oma auto eduksi, mutta tarvittaessa voimme järjestää auton käyttöösi.

Toivottavasti kiinnostuit! Lisätietoja sinulle antaa yksikönpäällikkö Marja Riikonen (040 7060 568). Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian (alla lomake), käsittelemme niitä saapumisjärjestyksessä.