Sairaanhoitajia useille eri paikkakunnille Suomessa

Huolenpito Helena Oy on 1999 perustettu suomalainen ja inhimillinen kotihoivapalveluyritys. Tarjoamme palveluita aina kodin siivouksesta vaativaan kotisairaanhoitoon. Lapsiperheet, seniorit ja omaishoitajat luottavat kokemukseemme sekä osaamiseemme. Vahvuuksiamme ovat joustavuus, monipuolinen palveluvalikoima sekä osaava ja motivoitunut henkilöstömme. Mittaamme säännöllisesti sekä asiakas- että henkilöstötyytyväisyyttä, joista saamme erinomaisia arvosanoja. Olemme alan laatutoimija ja toimimme asiakaskohtaamisissa arvojemme (kohtaaminen, kiireettömyys ja kunnioittaminen) mukaisesti.

Toimimme palvelusetelituottajana mm. Turun-, Jyväskylän-, Porin-, Raahen- ja Lahden-seuduilla. Laajennamme toimintaamme edelleen ja haemme sairaanhoitajia useille eri paikkakunnille Suomessa.

Voit olla joko vastavalmistunut tai jo kokeneempi sairaanhoitaja. Saatat jo toimia alalla yrittäjänä, työntekijänä tai julkisen-/kolmannen sektorin palveluksessa ja haet kenties uutta sisältöä ja/tai suuntaa urallesi. Koet kotona tapahtuvan hoiva- ja hoitotyön omaksesi sekä merkitykselliseksi ja uskot että alan laatutoimijalle on kysyntää alueellasi.

Tukipalvelumme sekä toimintamallimme helpottavat työtäsi ja mahdollistavat keskittymisen hoivatyöhön asiakkaidemme parhaaksi sekä toiminnan rakentamiseen alueella. Jatkossa, toimintamme kasvaessa, sinulle tarjoutuu oiva mahdollisuus edetä mm alueen yksikönpäälliköksi.

Haemme sairaanhoitajia useille eri paikkakunnille Suomessa. Jätä yhteystietosi ja alustava kiinnostuksesi jatkokeskusteluille täyttämällä alla oleva lomake. Olemme sinuun yhteydessä, sovitaan tapaaminen (virtuaali) ja keskustellaan tarkemmin.

Toivottavasti kiinnostuit! Lisätietoja sinulle antaa Janne Jääskeläinen 040 593 0730. Liity Huolenpito Helenan huipputiimiin edistämään asiakkaidemme hyvinvointia.