LÄHIHOITAJIA, Turku

Huolenpito Helena Oy on 1999 perustettu suomalainen ja inhimillinen kotihoivapalveluyritys. Tarjoamme palveluita aina kodin siivouksesta vaativaan kotisairaanhoitoon asti. Lapsiperheet, ikääntyvät kuin omaishoitajatkin luottavat kokemukseemme ja osaamiseemme. Vahvuuksiamme on joustavuus, monipuolinen palveluvalikoima sekä osaava ja motivoitunut henkilöstömme. Mittaamme säännöllisesti sekä asiakas- että henkilöstötyytyväisyyttä, joista saamme erinomaisia arvosanoja. Olemme alan laatutoimija ja toimimme asiakaskohtaamisissa arvojemme mukaisesti: kohtaaminen, kiireettömyys ja kunnioittaminen. Haemme nyt osaavaan joukkoomme:

LÄHIHOITAJIA vakituisiin työsuhteisiin

Etsimme lähihoitajia, vakituiseen työsuhteeseen, osaksi kotihoidon Turun tiimiämme. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, sinua tukevan työyhteisön sekä merkityksellisen ja asiakaslähtöisen työn. Pääset vaikuttamaan työnkuvaasi, työn suunnitteluun ja toimintamme kehittämiseen.

Työnkuva

Työskentelet itsenäisenä osana kotihoidon tiimiämme. Työ sisältää muun muassa asiakkaiden voinnin ja terveydentilan seurantaa, päivittäisissä arkitoiminnoissa tukemista, lääkehoidon toteuttamista ja kuntouttavaa työskentelyä.

Kotihoito Huolenpito Helenalla: 

  • Ei hutiloiden, takkia riisumatta ja toinen jalka oven välissä tehtyä asiakaspalvelua. Helenalla asiakkaiden kotikäynteihin varataan riittävästi aikaa hyvän hoidon ja huolenpidon toteuttamiseen.
  • Asiakkaalta toiselle siirryttäessä ei tarvitse etsiä sisäistä rallikuskia. Meillä työnteon inhimillisyys huomioidaan.
  • Todellinen tuki työtovereilta ja esimiehiltä. Meillä uskallat kysyä neuvoa ja saat sitä, ei tarvitse yksin suorittaa.
  • “Näin on aina ennenkin tehty” – ei kuulu Helenalaisten sanastoon, vaan pyrimme koko ajan kehittämään toimintoja ja työskentelymalleja. Kaikki ideat ovat tervetulleita.

Työ suoritetaan pääasiassa asiakkaidemme kotona, minkä vuoksi ajokortti on välttämätön. Oma auto eduksi, mutta tarvittaessa voimme järjestää auton käyttöösi. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta voit myös oppia meillä kotihoidon ammattilaiseksi.

Haluamme turvata asiakkaillemme laadukkaan ja turvallisen hoidon, sekä tuen, minkä vuoksi edellytämme hoitajiltamme sujuvaa suomenkielen taitoa. Palkkaus on ammattiliittojen hoitajille taisteleman, vuosittain portaittain nousevan, yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Palkkatasoon vaikuttaa aiempi työkokemuksesi ja oma tahtosi tehdä parempi palkkaisia työvuoroja. Unohtamatta lomakorvausta.

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian (alla lomake), käsittelemme niitä saapumisjärjestyksessä. Mikäli kysyttävää heräsi, ota rohkeasti yhteyttä.

Jens Sundell
Yksikönpäällikkö
0407382970
jens.sundell@huolenpitohelena.fi