LÄHIHOITAJA, Jyväskylä

Huolenpito Helena Oy on 1999 perustettu suomalainen ja inhimillinen kotihoivapalveluyritys. Tarjoamme palveluita aina kodin siivouksesta vaativaan kotisairaanhoitoon asti. Lapsiperheet, ikääntyvät kuin omaishoitajatkin luottavat kokemukseemme ja osaamiseemme. Toimintamme kasvaessa ripeästi,

Haemme Jyväskylään lähihoitajaa sekä tuntityöntekijöitä keikkatyöhön

Tehtäviisi kuuluu päivittäinen hoitotyö asiakkaidemme kodeissa. Työssäsi kohtaat asiakkaidemme elämänkaaren eri vaiheet. Työ on kiireetöntä ja läsnäolevaa. Asiakaskäynnit ovat tyypillisesti kestoltaan 30 min – 4 tuntia. Kohtaamme asiakkaamme korostaen jokaisen ihmisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaita elämään mielekästä sekä omannäköistä elämää. Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkisin, mutta voi ajoittain sisältää myös viikonlopputyötä.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa, mutta voit olla myös alan opiskelija, jos tutkintosi opinnoista on suoritettu vähintään 2/3. Työssä tarvitset ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuus on etu. Edellytämme sinulta myös tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta sekä hygieniapassia.

Toivomme, että olet palvelualtis, oma-aloitteinen sekä vastuuntuntoinen alan ammattilainen. Toivomme myös että sinulla on ajantasainen lääkehoidon koulutus suoritettuna, mutta se on mahdollista suorittaa myös meillä. Lisäksi eduksi katsotaan voimassa oleva EA-1. Työ alkaa ja työaika sopimuksen mukaan. Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES G20.

Toivottavasti kiinnostuit! Soita Susannalle vaikka heti ja kerro kiinnostuksestasi; Susanna 040 848 7256 tai täytä hakemus alla. Yksikönpäällikkö Susanna Vitikka 040 848 7256