LÄHIHOITAJA, Jyväskylä

Huolenpito Helena Oy on 1999 perustettu suomalainen ja inhimillinen kotihoivapalveluyritys. Tarjoamme palveluita aina kodin siivouksesta vaativaan kotisairaanhoitoon asti. Lapsiperheet, ikääntyvät kuin omaishoitajatkin luottavat kokemukseemme ja osaamiseemme. Olemme Turun, Kaarinan, Liedon, Raision, Jyväskylän, Porin, Raahen seudun ja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän hyväksymä palvelusetelituottaja. Vahvuuksiamme on joustavuus, monipuolinen palveluvalikoima sekä osaava ja motivoitunut henkilöstömme. Mittaamme säännöllisesti sekä asiakas- että henkilöstötyytyväisyyttä, joista saamme erinomaisia arvosanoja. Olemme alan laatutoimija ja toimimme asiakaskohtaamisissa arvojemme mukaisesti: kohtaaminen, kiireettömyys ja kunnioittaminen. Haemme nyt osaavaan joukkoomme:

LÄHIHOITAJAA työskentelemään mm lapsiperheiden kanssa

Työskentelet kotihoidon asiakkaden, lähinnä lapsiperheiden kanssa. Työkokemus katsotaan eduksi. Ajokortti on välttämätön ja oma auto eduksi, mutta tarvittaessa voimme järjestää auton käyttöösi.

Huolenpito Helenassa on hyvä meininki ja paljon alan osaajia. Olethan itsekin energinen tiimipeluri.

Toivottavasti kiinnostuit! Lisätietoja sinulle antaa yksikönpäällikkö Susanna Vitikka (040 848 7256). Lähetäthän hakemuksesi tästä mahdollisimman pian, sillä käsittelemme niitä saapumisjärjestyksessä.