ICT-tukihenkilö

Huolenpito Helena Oy on 1999 perustettu suomalainen ja inhimillinen kotihoivapalveluyritys. Tarjoamme palveluita aina kodin siivouksesta vaativaan kotisairaanhoitoon asti. Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöisyys, joustavuus, monipuolinen palveluvalikoima sekä osaava ja motivoitunut henkilöstömme. Niin lapsiperheet, ikääntyvät kuin omaishoitajatkin luottavat kokemukseemme ja osaamiseemme. Olemme alan laatutoimija ja toimimme asiakaskohtaamisissa arvojemme mukaisesti: kohtaaminen, kiireettömyys ja kunnioittaminen. Toimintamme on vahvassa kasvussa ja haemme nyt

ICT-tukihenkilöä osa-aikaiseen työsuhteeseen

Työssäsi autat ja tuet henkilöstöämme viidessä eri kaupungissa toimivan sosiaali- ja terveysalan yrityksen ICT-asioissa. Tehtävä käsittää lähinnä päivittäisiä ICT-tukitehtäviä ja niihin liittyviä mahdollisia pienhankintoja. Laajempia kehitysprojekteja meillä ei tällä hetkellä ole näköpiirissä.

Työ on osa-aikainen ja tarjoaa erinomaisen  mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn joustavasti esim opiskelujen tai muun toimen ohella. Tehtävän pystyy hoitamaan valtaosin myös etätyönä.

Toivomme sinulta kokemusta ja osaamista yrityksen tavanomaisten ICT-tukitehtävien hoidosta, vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan hoivayrityksen ICT-maailmaan ja joustavan työskentelymahdollisuuden kanssamme.

Toivottavasti kiinnostuit! Lisätietoja mielenkiintoisesta tehtävästä sinulle antaa Janne Jääskeläinen (040 593 0730). Voit myös täyttää hakemuksesi alla.